YPF Preparation Day

zondag 11 november 2018, 11:30 - 15:00 uur
Bernard Haitinkzaal, Conservatorium van Amsterdam

De YPF Preparation Day! Heb je je al aangemeld voor het YPF Piano Concours of twijfel je nog? Kom in beide gevallen naar de YPF Preparation Day in het Conservatorium van Amsterdam op zondag 11 november 2018 met uitleg door Marcel Baudet en David Kuijken over het concours en Thomas Beijer en Jean-Bernard Pommier over het repertoire. Ramon van Engelenhoven, Grand Prix Youri Egorov winnaar 2015, praat over het belang van meedoen en zal tot slot een klein optreden verzorgen. Gratis toegang.

Preparation Day programma:

11:30 Deur open

12:00 Welkom en het doel en de structuur van het concours door Marcel Baudet

12:30 Het belang van meedoen, voorbereiden en 'overleven' tijdens het concours door David Kuyken

13:15 Interview met en een kort optreden door Ramon van Engelenhoven

13:30 Pauze

13:45 Spelen en repeteren met een orkest & belangrijke stukken van het Chopin concert door Jean-Bernard Pommier

14:30 Introductie en uitvoerig van 'Variations on a theme by Chopin' door Thomas Beijer

15:00 Afsluiting en thee

Download hier ‘Variaties op een thema van Chopin’ van Thomas Beijer.

www.ypf.nl