AEMA End Events

Amsterdam Electronic Music Academy Graduation Festival

7 June 2023 | It Has No Shape

19.30h Q-Factory

8 June 2023 | Fun 2.0

20.00h Garage Noord

14 June 2023 | Where I'm At

20.00h Melkweg

Where I’m at? Het flamboyante afstudeerevent van vier studenten aan het Conservatorium van Amsterdam, afdeling elektronische muziek. Een avond met Hip Hop, Pop en Ambient Dance-muziek, verweven met klassieke en elektronische invloeden. Een avond waar vier acts je zullen voorzien van een muzikaal spektakel en waar je door de veelzijdigheid van de muzikaliteit, in een andere dimensie zal raken.

Casmore

Casmore, geboren in de buurt van Amsterdam, is een 20-jarige artiest wiens passie voor muziek al op jonge leeftijd begon. Aanvankelijk opgeleid in klassieke muziek als cellist, vond Casmore zijn ware roeping in elektronische muziek. De muziek combineert de verfijning en elegantie van klassieke muziek met de energie en creativiteit van elektronische beats, resulterend in gelaagde, ambient en elektronisch klinkende producties.

Jacobus & Walskoe

AKA Rolmodel en Homo Universalis, twee bescheiden rappers die de game op een ander pad willen zetten. Verdwaald in het leven van een adolescent, waar drank, hasj en ambitie aan het geweten kleven, vertolken Jacobus en Walskoe hun gedachtes en gevoel in muziek. Ze komen niet van de streets, maar rappen wel op Hip Hop-beats… Komt het zien, komt het zien!

Jared Goedhart

Mijn ambient dance-muziekset begint met neoklassieke gitaar, waardoor een serene en introspectieve sfeer ontstaat. Ik ga geleidelijk over naar ontspannende, etherische ambient dansmuziek, waarbij ik de energie en het tempo opvoer terwijl ik een ontspannende en meditatieve sfeer behoud terwijl ik het publiek omhul met een cocon van geluid. Mijn set biedt een unieke mix van neoklassieke en ambient muziek, laat me mijn veelzijdigheid als artiest zien en neemt het publiek mee op een sonische reis.

Maey

Artiest en producer Maey creëert een onderscheidende en persoonlijke mix van dromerige en elektronische muziek, waarbij haar kenmerkende stem en pianospel op de voorgrond staan. Haar muziek is speels en emotioneel, met een elektronische en meeslepende sound die dromerige sferen balanceert met ritmische beats.

15 June 2023 | Future Tech

18.00h Toekomstmuziek

Delen