AHK Starterscafé | Fondsen voor jouw project (NL)

maandag 08 april 2024, 19:00 - 21:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshop * Netwerken * borrel

Het AHK Starterscafé is (bijna) elke maandagavond open, dus blok je agenda maar vast!

Je idee realiseren? Dat doe je zo!
Vraag jij je wel eens af hoe je een idee vertaalt naar een concept? Hoe je fondsen vindt voor jouw project? Hoe je een projectplan opstelt? In het AHK Starterscafé ontdek je hoe! Het AHK Starterscafé is een pop-up café in de AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Doe mee, schrijf je nu in!

Wat ga je deze avond leren?
Fondsen werven? Hoe doe je dat? Ontdek met welke bril een financier naar jouw project kijkt. Wat hij vindt van educatieve en participatieprojecten. Je hoort meer over alternatieve inkomstenbronnen, zoals crowdfunding, sponsoring en partnerdeals. Met alle tips & tricks weet jij straks de weg te vinden naar financiers voor jouw project. Oh ja, neem je smartphone mee, die gaan we gebruiken.

De workshop wordt gegeven door Damani Leidsman, podiumkunstenaar, creatief producent en adviseur kunst en cultuur. [Lees meer] 

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2020 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Het programma
18:30-19.00: walk in
19:00-21:30: workshop
21:30-22.00: netwerken & borrel

Delen