AHK Starterscafé | Zet je projectplan in de steigers (NL)

maandag 15 april 2024, 18:09 - 21:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshop * Netwerken * borrel

Het AHK Starterscafé is (bijna) elke maandagavond open, dus blok je agenda maar vast!

Je idee realiseren? Dat doe je zo!
Vraag jij je wel eens af hoe je een idee vertaalt naar een concept? Hoe je fondsen vindt voor jouw project? Hoe je een projectplan opstelt? In het AHK Starterscafé ontdek je hoe! Het AHK Starterscafé is een pop-up café in de AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Doe mee, schrijf je nu in!

Wat ga je deze avond leren?
Hoe zet je je ideeën helder op papier? Hoe schrijf je een projectplan dat aansluit bij wie jij bent, bij jouw artistieke visie? En dat ook nog eens aansluit bij fondsen en geldschieters? Sla je notitieblok maar vast open. Vanavond verdiepen we ons in jouw artistieke identiteit, duiken we in de theorie en gaan we aan de slag met schrijfoefeningen. Van eerste idee tot volwaardig projectplan, daar draai jij je hand straks niet meer voor om.

De workshop wordt gegeven door Damani Leidsman, podiumkunstenaar, creatief producent en adviseur kunst en cultuur. [Lees meer] 

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2020 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Het programma
18:30-19.00: walk in
19:00-21:30: workshop
21:30-22.00: netwerken & borrel

Delen