Pop - Fiep

donderdag 30 maart 2023, 19:30 - 20:30 uur
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam

FIEP indie noemen doet onvoldoende recht aan het vernuft, de fantasie en aanstekelijkheid van haar nummers. Het zijn veel eerder energieke, positieve popsongs met een bite. Veerle Suzanna Driessen is de oprichter van de band die het eerste daglicht zag tijdens de Amsterdamse Popprijs 2021, waarvoor ze werd geselecteerd met slechts een paar demo’s op zak. Sindsdien is het hard gegaan: de finale van de Amsterdamse Popprijs, het voorprogramma van onder andere Wet Leg en Ratboys, live-sessies bij 3voor12 en KINK, deelname aan Popronde 2022 als OOR-talent en een boeking op Eurosonic Noorderslag. En dat terwijl er zover pas drie (ijzersterke) singles verschenen: 'Nightshop', 'Daydreaming' en 'Lola'.

Tickets & info

Delen