Pop - ALOYSE + Captain Scarlet

donderdag 26 januari 2023, 19:30 - 22:00 uur
Cinetol
Tolstraat 182
1074 VM Amsterdam

ALOYSE
ALOYSE is de muzikale belichaming van alle ervaringen van jongvolwassenheid. De driekoppige indiefolkband laat zich beïnvloeden door alternatieve muziek uit de jaren ‘90 en artiesten als Soccer Mommy, PJ Harvey en Sorry. Hun eigen kenmerkende geluid creëren ze door akoestische elementen toe te voegen aan hun muziek.

Niko
Met Niko kun je onverslijtbare indie songs verwachten met elementen van 70’s glam en rock uit het jaar 2000. De Nederlandse band die begon als soloproject, bracht hun eerste EP You Might Like It, But I might Just Hate It uit op cassettes, gevuld met gedurfde gitaren en catchy refreinen. De band kenmerkt zich aan dubbelzinnige lyrics en een ongefilterd geluid.

Captain Scarlet
Samen met een ijzersterke band brengen Bas, Pleun en Yaniv hun melancholische indierock naar de massa. Hun inspiratie halen ze onder andere uit artiesten zoals The Last Shadow Puppets, David Bowie en Jeff Buckley. Met een nadruk op persoonlijke teksten met een herkenbaar karakter, ga je na het zien van deze strakke performance geheid met een bitterzoet gevoel naar huis. Tijdens deze avond zal de nieuwe EP van Captain Scarlet te horen zijn en vieren ze hun EP release in Cinetol.

-INFO-
Datum | 26 januari
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €11

Delen