Pop - Maydays 'Vegetarische Worstenbroodjes'

maandag 23 mei 2022, 19:00 - 23:00 uur
Melkweg
Lijnbaansgracht 234a
1017 PH Amsterdam

Maydays is the Pop Department's annual exam festival. In May, the graduating pop students present the results of four years of training at various pop venues in Amsterdam. The students produce these evenings themselves: they program a show featuring only original music and they also take care of production and promotion. Maydays offers a great opportunity to see and hear the newest pop acts from The Netherlands!
Complete program & more info: www.consam.nl/maydays

---

VEGETARISCHE WORSTENBROODJES

» Start | 19:00
» Tickets €11,50 | Students: €8,05
» https://www.melkweg.nl/nl/agenda/vegetarische-worstenbroodjes-23-05-2022 


MET O.A. QUEEN'S PLEASURE, BONGLOARD EN CLOUD CAFE

Teun Putker, Ties Bogers en Tom Radsma presenteren u met gepaste trots Vegetarische Worstenbroodjes! Goudbruin gebakken Brabantse snacks gevuld met subtiele dreampop, gevoelige indie en harde garagerock. Met onder andere Bongloard, Queen’s Pleasure en Cloud Café weet je zeker dat dit een keigezellig mini-festival wordt in de vorm van een afstudeeravond. 

Queens Pleasure
"What a time and what a feeling, craving more direction and meaning". Queen’s Pleasure is een Britrockband uit Amsterdam. Gedreven door een compromisloos verlangen naar liefde klinkt het viertal als een eigentijdse mix van bands als Fontaines D.C., The Who en Blur. Met de power van de Ramones en de melancholie van The Smiths komt er een eigenzinnige "Wall of Sound" op je af, precies wat je mag verwachten van een club post-pubers. De band werkte voor de opnames van debuutplaat “Words To Live By, Suits To Die In” samen met producer Edd Hartwell (o.a.The Kooks, Jeff Beck), en bracht deze uit in september 2021, om vervolgens een vrijwel uitverkochte tour te spelen langs Nederlandse clubs.

Bongloard
Je kent dat tergende oergevoel misschien: dat je hélémaal ten einde raad bent. Het enige wat je kunt doen is een nucleaire explosie boven je hoofd simuleren als uitdrukking van complete wanhoop. Bongloard is daar een verlengstuk van in de vorm van een band. Jannes van Kaam, Ties Bogers en Jan van Asch vuren met diezelfde geestdrift messcherpe noise punk/garagerock-projectielen af. Hun debuutalbum “People Overreacting To My Behavior” komt 20 mei uit!

Cloud Cafe
Maakt melodieuze folk noir liedjes met een 90's grunge randje, ondersteund door organische drums en gekleurd met gruizige bas en gitaar sounds. De band uit Amsterdam kwam in de zomer van 2020 voor het eerst samen in en is nu bezig met de opname’s van hun debuut EP.

Delen