Jazz - Concert

vrijdag 21 oktober 2022, 20:00 - 21:00 uur
Rosa Spierhuis
Esseboom 2
1251 CP Laren

Keep an Eye presenteert:

De Anna Sollewijn Gelpke Band is een jonge groep uit Amsterdam en zij weten jazz, fusion, funk en soul een nieuwe draai te geven. De groep staat onder leiding van de 21-jarige Anna Sollewijn Gelpke, een talentvolle opkomende zangeres met invloeden uit jazz, R&B, Pop, Soul en Fusion. Anna studeerde twee jaar aan het Junior Jazz College van het Conservatorium van Amsterdam en zij stroomde daarna door naar de bacheloropleiding. Inmiddels zit zij in het vierde jaar van haar bachelor Jazz zang en daarnaast volgt zij een minor in Jazz piano. Anna componeert en arrangeert ook graag voor diverse vocal groups en ensembles. Zij wordt geïnspireerd door o.a. Esperanza Spalding, Lalah Hathaway, Stevie Wonder, Yebba, Sarah Vaughan en Ella Fitzgerald. Met haar nieuwe band speelt zij deze avond een mix van originele arrangementen en hippe stukken met invloeden uit diverse stijlen.

Anna Sollewijn Gelpke – zang
Ike van Bergen – keyboard en piano
Deborah Slijkhuis – basgitaar
Saïd Vroon – drums

Tickets en info.

Delen