Expression of Art Award 2020

Conservatorium Hotel
Van Baerlestraat 27
1071 AN Amsterdam

LET OP: Neem contact op met de betreffende locatie om zeker te zijn dat dit concert doorgaat
PLEASE NOTE: Please contact the venue to check if this concert will take place

Expression of Art Award by The Set Hotels

deze maand: Hila Hutmacher Quintet
Hila Hutmacher (voice), Sam Newbould (sax), Katja HyunJung (piano), Omer Govreen (bass), Roope Kantonen (drums)

In samenwerking met het Conservatorium hotel organiseert het Conservatorium van Amsterdam voor de vijfde keer de 'Expression of Art Award'. Vier bands van het Conservatorium van Amsterdam krijgen de kans om €5000,- te winnen.

Het 'Expression of Art Award'-project bestaat in 2020 uit een reeks van vier concerten. De aftrap wordt op 26 januari gegeven door hetElla Zīriņa Quartet, gevolgd door Marcello Cardillo Trio op 23 februari, Hila Hutmacher Quintet op 29 maart en Adrian Moncada & Stringquartet op 26 april. Tijdens de finale op 24 mei verkiest de officiële jury een winnaar. Alle concerten vinden plaats in de Symphony Room van het hotel.

Kaarten beschikbaar via: