Release Concert WIES

Thursday 26 March 2020, 19:30 - 23:00 uur
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam

LET OP: Neem contact op met de betreffende locatie om zeker te zijn dat dit concert doorgaat
PLEASE NOTE: Please contact the venue to check if this concert will take place

Dit concert is uitverkocht / This concert is sold out

De Amsterdamse, Nederlandstalige indiepopband WIES bestaat net iets langer dan een jaar, maar beleefde een vliegende carrièrestart met de winst van de Amsterdamse Popprijs in 2018 en de Grote Prijs van Nederland in 2019. Het drietal – wat bestaat uit gitarist en zangeres Jeanne Rouwendaal, bassist Tobias Kolk en drummer Jasper Meurs – liep elkaar tegen het lijf op het Conservatorium van Amsterdam. WIES maakt, zoals ze het zelf het liefst omschrijven, ’rammelende elektronische muziek’ en is ‘de perfecte driehoeksdynamiek van pop, elektronica en het organische’ – geïnspireerd door het werk van Ramses Shaffy tot Spinvis. Onlangs speelde de band in een uitverkochte grote zaal van Paradiso als voorprogramma van Roxeanne Hazes, in het voorjaar van 2020 komt het trio terug voor een eigen concert. Tijdens deze show wordt hun release via de Paradiso Vinyl Club (uitgave PVC033) gevierd. Zie voor meer informatie ook de website van Paradiso Vinyl Club.

Klik hier voor meer info

Delen