AHKafé

Wednesday 26 February 2020, 19:30 - 22:00 uur
Academie voor Theater en Dans
Jodenbreestraat 3
1011 NG Amsterdam

De allereerste editie!
Staat in het teken van elkaar ontmoeten. Hoe we dat doen? Met een vakinhoudelijke pubquiz natuurlijk! Gehost door Robbie Wallin, student Theaterdocent verkort. De pubquiz zal onder andere gaan over de verschillende vakgebieden, zodat je elkaars kennis nodig hebt. Daarnaast is het vooral een gezellige en informele manier om elkaar te leren kennen.

Halverwege de avond maken we een half uurtje vrij voor de vraag-en-aanbod-ronde. Heb je bijvoorbeeld plannen voor een project dat buiten je academie groeit en/of zoek je een nieuwe, academieoverstijgende samenwerking? Maak dan zeker gebruik van dit intermezzo. Ter ere van deze eerste editie hebben we alvast iemand uitgenodigd die een korte introductie geeft over het fonds voor interfacultaire samenwerkingen.

Programma
19.30 - 20.00 Inloop (bar is open!)
20.00 Start pubquiz
21.00 Intermezzo
21.30 Laatste ronde pubquiz en uitslag
22.00 Borreluurtje

Entree: gratis, wel aanmelden (i.v.m. organisatie pubquiz)
Taal: Nederlands/Engels (pubquiz in het Nederlands)

Aanmelden
Mail naar AHKafe.organisatie@gmail.com met je naam en academie/opleiding – wil je ook iets kwijt in de vraag-en-aanbod-ronde, laat het ons dan meteen weten bij je aanmelding.

Filosofie van het AHKafé
Kom iedere maand of met regelmaat, want we organiseren steeds een andere activiteit waardoor jij anderen op een ongedwongen en leuke manier kan ontmoeten. Op deze manier bouwen wij, samen met jou, aan een duurzaam netwerk van een nieuwe generatie creatieven.

Het AHKafé is mede mogelijk gemaakt door Innovation Exchange Amsterdam (IXA) en Gemeente Amsterdam.

Delen