Jazz - Tuesday Big Band o.l.v. Johan Plomp feat. Fay Claassen

dinsdag 20 oktober 2020, 19:00 - 21:00 uur

Amsterdam Blue Note Jazz Nights
'Good Times'
Tuesday Big Band conducted by Johan Plomp featuring Fay Claassen (voice)

Fay Claassen behoort als zangeres tot de Europese top. Ze heeft prestigieuze prijzen gewonnen, zoals de Edison Jazz/World, de Jazzism Publieksprijs, de Chet Baker Award en de Preis der Deutschen Schallplattenkritik, en werkte samen met grootheden als Toots Thielemans, Mike Stern, Paquito D'Rivera, Bob Brookmeyer, Vince Mendoza en Michael Abene. Op 20 oktober brengt ze met de Tuesday Big Band o.l.v. Johan Plomp een dwarsdoorsnede uit het uitgebreide bigbandrepertoire dat ze de afgelopen jaren heeft gezongen.

» Dit concert is helaas niet openbaar, maar is via livestream te volgen via consam.nl/live.

Delen