Keep an Eye The Records in Concert

zaterdag 7 december 2019, 20:00 - 22:00 uur
Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam

Keep an Eye ‘The Records’ helpt bands bij hun start in de muziekwereld. Met optredens van Guy Salamon Group, Half Easy Trio en Tijs Klaassen Quintet.

Een bijzondere muzikale avond met drie album-presentaties en de bekendmaking van de drie bands die komend jaar aan de slag gaan als winnaars van een volledig gefinancierde cd-productie ter waarde van 10.000 euro!
De jonge entrepreneurs en winnaars van de 2018-editie die hun nieuwe album op dit prachtige podium presenteren zijn:

Guy Salamon Group: Ian Cleaver trompet, Alistair Payne trompet, Jose Soares altsax, Lucas Martinez tenorsax, Teis Semey gitaar, Youngwoo Lee piano, William Barrett bas, Guy Salamon drums/composities
Half Easy Trio: Franz von Chossy piano, Johannes Fend bas, Martin Hafizi drums
Tijs Klaassen Quintet: Mo van der Does altsax, Matthias van den Brande tenorsax, Floris Kappeyne toetsen, Wouter Kühne drums, Tijs Klaassen bas

Naast de presentaties van de winnaars van de 2018-editie van The Records worden de winnaars van dit jaar bekend gemaakt. Zij worden eerder die dag gekozen door de jury bestaande uit musici en professionals uit het werkveld. Deze zeven finalisten worden geselecteerd op basis van inzendingen van jazz alumni van de Nederlandse Conservatoria.

Keep an Eye The Records is een project van de Keep an Eye Foundation. De Keep an Eye Foundation werkt samen met kunstvakopleidingen in heel Nederland en daarbuiten. De particuliere stichting zet zich in om jonge studerende muzikanten en kunstenaars te helpen bij de start van hun loopbaan. Met The Records beoogt de Keep an Eye Foundation jaarlijks een aantal cd-producties van startende bands in Nederland financieel te ondersteunen en ze zo een vliegende start in hun loopbaan te kunnen bieden.
 

Klik hier voor de agenda van het Bimhuis

Klik hier voor het Facebook event
 

Delen