Concert Epoche f International

Friday 13 December 2019, 20:00 - 22:00 uur
Bernard Haitinkzaal, Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Tijdens de masterclasses van Epoch_f, repeteren winnaars van nationale en internationale muziek wedstrijden voor jonge muzikanten werken uit de 20ste en 21ste eeuw. Zij studeren met internationaal bekende muzikanten uit het Ensemble Modern en gast dirigent Vimbayi Kaziboni. Een selectie van het studie repertoire wordt gepresenteerd tijdens 3 afsluitende concerten;

12 dec 19.00u , Nordhorn, Kloster Frenswegen
13 dec 20.00u, Amsterdam,Conservatorium, Bernhard Haitinkzaal
15 dec 15:00u, Antwerpen, DeSingel, Muziekstudio

Repertoire
Hanns Eisler:
 Kammer-Symphonie op. 69 (1940)
Earle Brown: Novara (1962)
Anestis Logothetis: Styx (1968)
John Adams: Shaker Loops (1978)
Anton Webern: Konzert op. 24 - für Flöte, Oboe, Klarinette, Horn, Trompete, Posaune, Geige, Bratsche und Klavier (1934)
Nikos Skalkottas: Octet - für Flöte, Oboe, Klarinette, Fagott und Streicherquartett (1931)

 

The Master Course epoch_f is organised by the International Ensemble Modern Academy (IEMA) on behalf of the Foundation “Jugend musiziert Niedersachsen”, in cooperation with the European Union of Music Competitions for Youth (EMCY) and made possible by the Lower Saxony Foundation in cooperation with Allianz Kulturstiftung. The course is one of the training programmes of the Federal competition “Jugend musiziert”.

Delen