Verborgen Schatten uit de Russische Romantiek

Saturday 26 October 2019, 16:00 - 17:15 uur
Bernard Haitinkzaal, Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Het programma “Verborgen schatten uit de Russische romantiek” heeft tot doel om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de minder bekende en zelden geprogrammeerde componisten uit de Russische romantiek - Gliere, Cui, Rubinstein, Aliabyev, Glinka. En dan ook nog op een bijzondere manier – door middel van internationale samenwerking van Russische en Nederlandse jonge talenten (13-16 jaar). Om de concerten nóg levendiger te maken en toegankelijker voor jong publiek, vertelt Maria Milstein iets bij elk stuk over de componisten. Zij houdt mini-interviews met de musici en bestaat er de mogelijkheid voor het publiek om vragen te stellen.

De concerten vinden plaats op 24, 25, 26 en 27 oktober.

Delen