ingangbuiten.jpg
 

Toelating Pop

Voor Pop geldt een andere procedure.
Klik hier

 

Toelating Docent muziek

Voor Opleiding Docent Muziek geldt een andere procedure. Klik hier.

 

Deadlines

Klik hier voor de deadlines voor aanmelding.

Aanmeldingsprocedure

Voor het kunstvakonderwijs geldt een andere aanmeldingsprocedure dan voor de overige opleidingen in het hoger onderwijs. Je meldt je in eerste instantie aan bij de opleiding zelf. Vervolgens doe je toelatingsexamen. Pas als je tot de opleiding bent toegelaten, kun je je inschrijven. Inschrijven doe je via Studielink.
Lees meer over inschrijving

Aanmelden voor het toelatingsexamen

Het aanmeldingsformulier voor het toelatingsexamen dient vóór de deadline ingevuld te zijn ontvangen door het studiesecretariaat van het Conservatorium van Amsterdam (CvA).

In dit formulier dienen de volgende documenten te worden geüpload:
* kopie(ën) van behaalde diploma's
* een kopie van de persoonsgegevens uit het paspoort
* een IELTS- of TOEFL-taalvaardigheidscertificaat (alleen voor niet-Nederlands- en niet-Engelstalige kandidaten, klik hier)
* een beknopte levensbeschrijving
* een opname indien verplicht; raadpleeg de toelatingseisen bij het hoofdvak van jouw keuze. Let op: voor de master Jazz is er voor ieder instrument een opname vereist.

Stuur de eventueel niet geüploade documenten vóór de deadline van jouw studierichting per e-mail naar cva-studadmin@ahk.nl

of per post naar:

Conservatorium van Amsterdam
t.a.v. studiesecretariaat
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Let op: vermeld op de envelop je naam en voor welke afdeling (klassiek, oude muziek, jazz, pop, docent muziek) en welk instrument de documenten bestemd zijn!

Formulieren die na de deadline binnenkomen, worden in principe niet meer in behandeling genomen. Twee weken voorafgaand aan de toelatingen worden de uitnodigingen verstuurd. Een toelating kan dan niet meer worden verzet! Slechts in bijzondere gevallen wordt hierop een uitzondering gemaakt; bij ziekte dient een doktersverklaring te worden overlegd.

Delen
 

Toelating Pop

Voor Pop geldt een andere procedure.
Klik hier

 

Toelating Docent muziek

Voor Opleiding Docent Muziek geldt een andere procedure. Klik hier.

 

Deadlines

Klik hier voor de deadlines voor aanmelding.